Barboek.nl biedt verschillende rapporten in pdf‐formaat en in Excelformaat. De pdf‐bestanden zijn heel geschikt om op de verenigingssite te plaatsen.

Maak een selectie voor begindatum en einddatum. Elk rapport dat aangemaakt wordt zal betrekking hebben op de periode tussen die twee data. Het is ook mogelijk om alleen een begindatum in te voeren. Het rapport zal dan vanaf die datum aangemaakt worden.

Kies vervolgens een rapport uit de lijst beschikbare PDF‐rapporten of Excel‐rapporten. Klik vervolgens onder de lijst de juiste knop om een rapport te maken.

Het rapport zal in een nieuw scherm geopend worden bij keuze voor een PDF‐bestand. Bij een Excel‐ bestand zal het bestand gedownload worden. De melding verschijnt om het bestand te openen of op te slaan.
http://www.youtube.com/watch?v=Z2SIb_zlTo4