Klik in Barboek.nl op Leden in het menu aan de bovenzijde.

Als u in dat deel bent kunt u bovenaan klikken op: Klik hier om leden te importeren.

U krijgt dan het volgende scherm te zien. Daarin klikt u op [bladeren] en vervolgens zoekt u de opgeslagen ledenlijst op.

Als u nu klikt op [Importeren] worden alle leden in Barboek.nl geimporteerd.

Om snel van start te kunnen gaan is dit voorbeeldbestand beschikbaar om te downloaden:

Import_voorbeeldbestand.txt

(klik met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en kies voor "Link opslaan als" en sla het bestand op. Dit bestand kan vervolgens geimporteerd worden bij Leden).