Met Barboek.nl maakt u makkelijk een barrooster voor uw vereniging. Het rooster kan vervolgens eenvoudig op uw eigen site worden geplaatst. Dat kan als link, maar ook als dynamische actueel rooster (bijvoorbeeld altijd laatste twee maanden).
Het barrooster wordt gebaseerd op de ledenlijst, die ge´mporteerd kan worden. Vaak kan dit door een importbestand te maken vanuit de eigen ledenadministratie en soms door een ledenlijst te downloaden van de bondssite (bijvoorbeeld voor tennisverenigingen via de KNLTB).
Met barboek.nl kunt u voor uw vereniging makkelijk een barboek samenstellen uit alle (senior)leden. Dat betekent dat u niet handmatig elk lid van uw vereniging op een bepaalde dienst en datum hoeft te plaatsen, maar dat dit geheel automatisch gebeurt. Als u aangeeft voor welke periode u een rooster met bardiensten wilt hebben zal barboek.nl dat automatisch voor u aanmaken. Het neemt u veel tijd uit handen en maakt u ook nog flexibel bij de indeling. Daarnaast is het echter ook mogelijk om het rooster open te stellen, zodat leden zich zelf op diensten kunnen inplannen.

In deze handleiding een overzicht van de functies in Barboek.nl en hoe deze te gebruiken.

Bij het openen van Barboek.nl komt u op de algemene site terecht van Barboek.nl. Indien u inlogt bij uw eigen vereniging zal de lay‐out van de site wijzigen en zal de kop van de site gericht zijn op de sport van uw eigen vereniging (indien aanwezig, anders wordt de algemene banner getoond).

Op het scherm na inloggen vindt u een aantal korte instructiefilmpjes, die de werking uitleggen. In deze handleiding is meer informatie te vinden.<< | Main.HomePage | Werking >>