Als u ervoor kiest om handmatig leden in te voeren gaat dat voor ieder lid afzonderlijk.
Klik op Leden in het menu aan de boven‐ of onderzijde. Onder de tabel met leden zijn de invulvelden aangebracht om leden handmatig toe te voegen. Vul alle relevante velden in. Het is minimaal nodig om voornaam, achternaam, emailadres en wachtwoord in te vullen.

Als alle relevante velden zijn ingevuld klik op [Toevoegen]. De ledenlijst wordt nu opnieuw geladen en een nieuw lid is toegevoegd.

Belangrijk!! Leden die handmatig worden toegevoegd kunnen alleen bij een import van de ledenlijst worden ververst als een correct bondsnummer aanwezig is.