Het verdient de voorkeur om de lidgegevens automatisch, via een import, te laten wijzigen. Het kan echter nodig zijn om sommige gegevens tussentijds te wijzigen .

Het is mogelijk om de lidgegevens handmatig te wijzigen.

Klik op het potloodicoon om de gegevens te wijzigen. U komt dan in een volledige lijst met lidgegevens terecht.

Daar zijn alle gegevens te wijzigen. Ook het wachtwoord is aan te passen (bijvoorbeeld indien een lid zijn wachtwoord kwijt is en ook het e‐mailadres niet meer klopt om het op te vragen).

Klik op de knop [Opslaan] om de gewijzigde gegevens op te slaan. Klik op [Terug] om terug te gaan naar de ledenlijst.