Het kan zijn dat een lid het wachtwoord kwijt is. Als deze klikt op Wachtwoord vergeten in het menu wordt gevraagd om het bondsnummer en het e‐mailadres in te voeren. Indien deze gegevens inderdaad in Barboek.nl aanwezig zijn wordt direct een nieuw (automatisch aangemaakt) wachtwoord verzonden.
Het kan natuurlijk dat het e-mailadres van een lid wijzigt. Als deze niet meer in kan loggen (wachtwoord vergeten) dan is het nodig dat de beheerder eerst het e‐mailadres wijzigt, voordat een lid een nieuw wachtwoord op kan vragen.

<< Inloggen | Main.HomePage | Mijn bardiensten >>